Niusy » Przepisy kulinarne » Keks z lejkowcami dętymi i bekonem

Keks z lejkowcami dętymi i bekonem

Dodał: Wiesław Kamiński (zenit)

 

 Przepis na 6 osób (foto potrawy)

Składniki:

- 150 g bekonu

- 20 g lejkowców dętych

- 1 ząbek czosnku

- 1 łyżka oleju słonecznikowego

- sól, pieprz

(lub zapiekanki) natrzeć masłem. Wstawiamy wszystko na 45 minut do piekarnika.

Przepis na 6 osób. Składniki: - 150 g bekonu - 20 g lejkowców dętych - 1 ząbek czosnku - 1 łyżka oleju słonecznikowego - sól, pieprz (lub zapiekanki) natrzeć masłem. Wstawiamy wszystko na 45 minut do piekarnika. >>> WIĘCEJ


 
Komentarzy (3) | 18.07.2007 | Drukuj | Poleć znajomemu

Napisz komentarz:

Zaloguj się by dodać komentarz.